Derfor bør du vælge et Bose headset

I de seneste år er Bose headset blevet nogle af de mest populære på markedet, og det bør heller ikke undre nogen. Hver dag begynder flere og flere danskere at få øjnene op for, hvor vigtigt lyd er både i vores computerspil, vores film og selve den musik vi hører.

Nu skal lyden nemlig ikke længere bare være god, men den skal være i topklasse, så vi nærmest føler, at vi spiller sammen med bandet eller står på slagmarken med soldaterne. Men denne søgen kan svære, så her får du svar på nogle af de spørgsmål, du måske måtte have om headset fra Bose.

Hvad består et headset af?

Det kan tit være svært at finde rundt i de mange ord, som minder om hinanden indenfor lydens verden. Her er især ”headset”, ”høretelefoner” og ”hovedtelefoner” blevet til synonymer, men det betyder dog ikke, at de ikke er lidt forskellige, historisk set.

Traditionelt er et headset ikke bare nogle små højtalere, som du putter rundt om ørene, men der medfølger også en mikrofon.

Derfor har headsettet traditionelt været til dig, som gerne vil kunne bruge din kilde af lyd til også at kommunikere verbalt med for eksempel i spil eller over samtaler på nettet.

Hvad er fordelene ved Bose trådløs headset?

En af de mest populære funktioner på headsets i dag er tilføjelsen af trådløse forbindelser. Dette sker oftest i form af Bluetooth, hvor headsettet har sit eget batteri, der så kan sende signaler til for eksempel en computer eller en mobiltelefon, og dermed kommunikere trådløst.

For mange er Bose bluetooth headsettet blevet en ideel løsning, hvis man gerne vil være mobil. Dette er især en fordel for mange af de mennesker, som træner, da man slipper for at blive viklet ind i kabler eller hive en ledning ud, når man er nede i træningscentret.

Dette kan du da koble med Boses SoundSport-design, som er specifikt udviklet til dig, der træner uden at ville gå på kompromis med lyden.

Her får du blandt andet stof, som er vandafvisende, og dermed ikke optager sveden fra den hårde træning, samt en uovertruffen stabilitet, så du aldrig behøver røre headsettet for at sætte det på plads.

Hvordan virker Boses støjreducerende headset?

Lige udover den trådløse funktionalitet, så kan der ikke være nogen tvivl om, at støjreduktion er blevet den helt store mode indenfor udviklingen af lydudstyr.

Hos Bose er støjreduktionen simpel og elegant uden at gå på kompromis. Her bruges Acoustic Noice Cancelling-teknologi, som virker ved et fysisk princip, der kaldes for ”destruktiv interferens”.

Dette sker kort sagt ved, at dit Bose Headset hele tiden optager lyden, der kommer udefra og derefter sender en modsatrettet bølge igennem headsettet.

På denne måde er støjreduktionen tilpasset dine omgivelser, og det gør, at du kan nyde musik, film og spil i ro og fred.

Hvordan vælger man form og model ved et headset?

Hos Bose er der en lang række forskellige udformninger af de populære headsets, og derfor kan det være svært at vælge ved første øjekast.

Dog er der en række ting at holde i mente, når du leder efter det perfekte par. Med et in-ear headset, så får du lyden helt inde i ørene, og dette kan være praktisk, idet dette udstyr er meget kompakt og let at have med rundt.

Over-ear headsets er ikke altid lige mobile, dog kan de sagtens bruges både udenfor og til træning, og vil ofte veje lidt mere. Dette er vigtige ting at huske på, når du er på udkig efter det helt rigtige headset – prøv dig frem og se, hvad der føles bedst!

Bose Headset test / anmeldelse (video)

Her kan du se test / anmeldelser af nogle af de forskellige Bose Headset der findes (bemærk at disse test er på engelsk):

Bose QC35: Best Noise Cancelling Headphones?

Bose Soundlink 2 Wireless Headphones - REVIEW

Bose Bluetooth Series 2 Headset Review

Bose SoundSport Wireless Earphones - REVIEW

Bose Soundsport Free - TRULY Wireless Earphones - REVIEW

Fik du læst disse?

Annonce

Skal man overhovedet lave regnskab?

Regnskab er en vigtig del af enhver virksomhed. Det giver en oversigt over virksomhedens økonomi og kan bruges til at træffe vigtige beslutninger. Men nogle virksomhedsejere spørger sig selv, om det overhovedet er nødvendigt at lave regnskab. Det er vigtigt at huske på, at loven kræver, at virksomheder laver regnskab.

B & O Høretelefoner
Købsguides - hardware & gadgets

B&O Høretelefoner

Ligesom de øvrige produkter fra Bang & Olufsens fabrik i Struer i Jylland er også  B&O høretelefoner lavet i den bedste kvalitet. Det afspejler sig ikke kun i den suveræne lyd, men også i udsøgte materialer og et meget lækkert design. Uanset om du ønsker at koncentrere dig om at

Annonce

3 Tips: Sådan holder du dig sund foran skærmen

Digitale løsninger er supersmarte, og der er ingen tvivl om, at den teknologiske udvikling har bragt os langt. Dog kan det medføre visse problematikker for vores sundhed. Vi er nemlig ikke “bygget” til at sidde foran en skærm dagen lang. Her får du tips til at holde dig sund foran

Annonce

IT-support til små virksomheder: Hvad du behøver at vide

De skal ikke kun bekymre sig om at vælge den rigtige teknologi til deres virksomhed, men de skal også finde en måde at understøtte og vedligeholde denne teknologi på. Det er her, at IT-support kommer ind i billedet. I dette blogindlæg vil vi undersøge, hvad IT-support er, og hvordan det

ældre kvinde sidder og prøver at bruge computeren
E-handel, digitalisering og online

Salget af tilbehør til ældre rykker på nettet

Danskerne bliver ældre og ældre og det har både sine fordele og ulemper. Nogle tror, at alle ældre mennesker er svagelige og har brug for pleje, mens andre tror, at alle ældre kan klare sig selv uden problemer. Begge dele er forkert, for ældre mennesker er lige så forskellige som

Annonce

Sådan køber du din autostol online

Internettet har i dag gjort det muligt at handle stort set alting online, og det samme gør sig gældende ved køb af autostole. Online findes et bredt udvalg af diverse forhandlere, som alle tilbyder autostole i alverdens modeller og prisklasser. Det er derved nemt og tilgængeligt at finde den helt rigtige

wifi kamera
Købsguides - hardware & gadgets

Gør dit hjem mere sikkert med et Wi-Fi kamera

Får du en følelse af nervøsitet eller vil du bare gerne kunne vide dig sikker, når du forlader hjemmet? Så er det måske på tide at investere i noget udstyr, der kan mindske disse bekymringer. Med et WiFi kamera, så vil du altid have overvågning forbundet til dit netværk, og

spion kamera
Købsguides - hardware & gadgets

Spion kamera

I dagens Danmark, så er der en masse ting som vi skal nå, og derfor kan vi ikke være med i alle de ting, som vi gerne vil være en del af i hjemmet. Dette kan forårsage en masse unødig stress og bekymring, og dette gør det ikke ligefrem lettere

Annonce

Brug for hjælp til begravelse i Holte?

Der medfølger mange ting med når en person afgår ved døden. I sådan en tid kan det være behjælpeligt med nogle udefra, som kan tage hånd om de største opgaver og give dig som pårørende tid til at hvile og sørge. Denne hjælp kan findes hos Uldahls begravelsesforretning.  Uldahls begravelsesforretning er Holtes

Annonce

Effektiv erhvervsrengøring

Tid er en værdifuld ressource i erhvervslivet, og det gælder også for erhvervsrengøring. Effektivitet er afgørende i erhvervsrengøring, da det hjælper med at maksimere udnyttelsen af den tilgængelige tid. Jo mere effektivt arbejdet udføres, desto flere opgaver kan blive løst inden for en given tidsramme. Dette er vigtigt, da kunderne

Gode tips til at få råd til hjemmebiografen

Hvis du er træt af at kigge på dit gamle tv, eller ligge og se film i sengen med din bærbare computer, så læs med her. Du kan få den bedste filmoplevelse hjemme ved dig selv, med det helt rigtige udstyr til en hjemmebiograf. Læs med her. Det kan godt

en professionel tekstforfatter som skriver tekster
E-handel, digitalisering og online

Derfor skal du lade en professionel tekstforfatter stå for dine tekster

Der findes utroligt mange argumenter for, hvorfor det er en god ide at benytte sig af en professionel tekstforfatter, når man skal formulere en tekst til sit firma. Du kan med fordel tænke på en tekstforfatter som en kok. Hvis du ville holde en reception i dit firma, ville du