Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske ved at kontakte siden

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet: http://www.datatilsynet.dk/.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Macland Web ApS
Marielystvej 16
2000 Frederiksberg

Fik du læst disse?

Annonce

Vælg den rigtige madras til din seng

Når vi skal vælge en madras til vores kontinentalseng 120×200, så er der nogle ting, der er vigtige at vurdere, når man skal vælge madras. Du skal finde ud af, om madrassen giver din krop den rette støtte, og om den passer til din sovestilling. Du skal også tænke over,

trådløse høretelefoner
Købsguides - hardware & gadgets

Trådløse høretelefoner?

I dag hører vi alle mere og mere musik på farten og vi ser streamer film og serier hver dag. Vi er samtidig også blevet mere opmærksomme på, at lyd ikke længere er noget, som vi behøver gå på kompromis med. Trådløse teknologier bliver mere og mere populære, og lyd

Annonce

Alt hvad du bør vide om multitools

Multitools er nogle af de mest alsidige og praktisk værktøjer man kan eje. Med deres design, der er slanke og kompakte kan multitools bruges i en række forskellige situationer. Det er en kombination af mange forskellige værktøjer i en lille pakke, der kan passe ind i en lomme eller en taske.

bluetooth højttaler
Købsguides - hardware & gadgets

Bluetooth højttalere

Bluetooth højtalere er hurtigt blevet populære. Det skyldes blandt andet at de er nemme at placere i hjemmet og ikke kræver tilslutning til radio eller TV via et kabel – men i stedet modtager signalerne trådløst via bluetooth funktionen. Der findes bluetooth højtalere til mange formål – og de findes

gamer mus
Købsguides - hardware & gadgets

Gamer Mus

Computerspil har efterhånden været en fast del af den danske kultur de sidste mange år, og der er intet, som tyder på, at dette kommer til at ændre sig foreløbigt. Hvis du, ligesom så mange andre, godt kan lide at spille spil på din computer, så ved du også, at

mand får massage pga rygsmerter
E-handel, digitalisering og online

Ondt i ryggen efter computer? Her er 3 gode råd

Bruger du meget tid foran computeren? Der er rigtig mange mennesker, som arbejder mange timer om dagen foran deres computer. Digitalisering er en fremragende ting, som medfører vækst og bedre levevilkår, men den øgede tid foran computeren kan desværre også have mere negative konsekvenser. Meget tid foran computeren kan nemlig

mini projektor
Købsguides - hardware & gadgets

Mini Projektor

Hvis du interesserer dig lidt for IT-udstyr, så har du sikkert allerede hørt om de populære mini projektorer. De har vundet stort indpas i løbet af de seneste år, og de er efterhånden kommet ned i en pris, hvor alle kan være med. Derfor er flere private nu også begyndt

Annonce

Køb autentiske viking runer

Opdag historiens mysterium bag viking runer. Viking runer er en gammel form for skrift, der blev brugt af vikingerne i Skandinavien. De består af en række lodrette og diagonale linjer, der blev indgraveret i sten, træ og andre materialer. Mange forskere har forsøgt at dechifrere betydningen af runerne, men det

Annonce

Gå på mordmysterie i det dulmende mørke

Forestil dig at tiltræde rollen som særlig detektiv, hvor spændende og uopklarede mordsager ligger for dagen. Med din viden og ledetråde, skal du i fællesskab med andre, opklare nogle af de dybeste hemmeligheder som ligger skjult, og vækker gru og rædsel. Oplev et event ud over det sædvanlige, og få en (u)hyggelig aften.  Det kan være svært

ældre kvinde sidder og prøver at bruge computeren
E-handel, digitalisering og online

Salget af tilbehør til ældre rykker på nettet

Danskerne bliver ældre og ældre og det har både sine fordele og ulemper. Nogle tror, at alle ældre mennesker er svagelige og har brug for pleje, mens andre tror, at alle ældre kan klare sig selv uden problemer. Begge dele er forkert, for ældre mennesker er lige så forskellige som