Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske ved at kontakte siden

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet: http://www.datatilsynet.dk/.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Macland Web ApS
Marielystvej 16
2000 Frederiksberg

Fik du læst disse?

Annonce

Få solide planker under dine gadgets

En bærbar eller tablet kan være vanvittigt smukt designet. Der kan være en forfinet enkelhed i udtrykket, som står rigtig godt til rå og rustikke møbler. Kontrasten løfter skønheden i begge dele, og sammen skaber de en enhed, der giver et æstetisk præg. Design og naturlighed passer bare godt sammen.

gaming headset
Købsguides - hardware & gadgets

Gaming Headset

I takt med gaming verdenens rivende udvikling de seneste år, er Esport nok den hurtigst voksende sport i øjeblikket. Derfor er det også forståeligt, at gamere i dag bruger flere penge end nogensinde før på gaming udstyr. Kvalitets gaming headset, muse, computere osv. er bare nogle af de ting, mange

Annonce

Fantastiske ideer til små drivhuse

Skrab dit eget grønne paradis ved at skabe en smuk og frodig have med masser af planter og blomster. Brug forskellige farver og teksturer for at skabe kontraster og variation i din have. Overvej også at tilføje en vandfunktion som en dam eller en springvand for at tilføje en beroligende

Annonce

Alt du bør vide om drengenavnet Elias

Navnet Elias har vundet popularitet i de seneste år og er placeret blandt de 100 bedste drengenavne i USA. Oprindelsen af navnet kan spores tilbage til bibelsk tid, hvor det almindeligvis blev brugt som en græsk version af det hebraiske navn Elias. Der er dog meget mere ved navnet Elias

Annonce

Naturmedicin og afslapningsteknikker mod stress

Hvis du ligesom mange mennesker døjer med stress og dårlig søvnkvalitet, så er denne artikel for dig. Læs med for at finde ud af, hvordan du kan forbedre dit generelle velbefindende. Der er mange forskellige aspekter af helbredet, som kan tages op for at reducere stress og forbedre søvnkvaliteten, f.eks.

Annonce

Sådan kan din computer hjælpe dig med at leve sundere

Din computer kan hjælpe dig med at leve sundere på flere måder. Den kan være et fantastisk redskab til at følge dine fitnessfremskridt, hjælpe dig med at sætte og nå dine mål og holde dig motiveret. Der findes også en række apps og websteder, som kan hjælpe dig med at

Annonce

Guide: Alt du skal bruge til dit nye kontor 

Så du er endelig ved at få dit hjørnekontor eller flytte ind i et større lokale for at få plads til dit voksende team. Tillykke! Uanset om det er dit første kontor, eller om du blot skal opdatere dit nuværende kontor, kan det være både spændende og skræmmende at indrette

E-handel, digitalisering og online

Google algoritme lækage – Få de vigtigste detaljer

Google algoritme lækage: Nye indsigter i søgemaskineoptimering En nylig lækage af Googles interne dokumenter for deres Content Warehouse API har afsløret hidtil ukendte aspekter af, hvordan Google rangerer indhold. Disse dokumenter, der blev offentliggjort ved en fejl og hurtigt fjernet af Google, indeholder detaljer om datalagring, links og brugerinteraktioner. Selvom der

Annonce

Leander tremmeseng Classic Grå

Hvad er en Leander tremmeseng Classic Grå? En tremmeseng er en type seng, typisk til børn, som har høje sider for at forhindre barnet i at falde ud. Denne barneseng er en seng med stil, som er grå i farven. Dette kan være en god mulighed for forældre, der ønsker

Annonce

Opgrader din computer med en SSD-harddisk

En langsom computer kan være en kilde til frustration og irritation. Uanset om du forsøger at indlæse et videospil eller afslutte et projekt på arbejdet, kan det føles som en evighed at vente på, at din computer indhenter det hele. Men hvad nu, hvis der var en måde at sætte

Nyt fra nettet

Endnu en opdaterting fra webcafe.dk benved.dk Benved 2021 – Besøg benved.dk og bestil Benved med rabat Vi har grundlagt Benved.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige Benved. Frem for at skulle finde produkterne på forskellige butikker kan du nu få overblikket samlet ét sted –

Annonce

IT-support til små virksomheder: Hvad du behøver at vide

De skal ikke kun bekymre sig om at vælge den rigtige teknologi til deres virksomhed, men de skal også finde en måde at understøtte og vedligeholde denne teknologi på. Det er her, at IT-support kommer ind i billedet. I dette blogindlæg vil vi undersøge, hvad IT-support er, og hvordan det