Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske ved at kontakte siden

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet: http://www.datatilsynet.dk/.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Macland Web ApS
Marielystvej 16
2000 Frederiksberg

Fik du læst disse?

mobil sport
E-handel, digitalisering og online

Sådan følger du med i sporten på din mobil!

I disse dage er det nemmere at følge med i alskens former for sport, selvom du ofte er på farten. Du er nemlig ikke afhængig af at have adgang til et TV eller en stationær eller bærbar computer. Tværtimod kan du følge med i sporten uden det store besvær ved

Gode sider

Her på webcafe.dk har vi fundet følgende links: Serveringsvogn 2021 – Besøg serveringsvogn.dk og spar penge på Serveringsvogne Serveringsvogn.dk er Danmarks største guide til Serveringsvognen – så klik ind og se en kæmpe oversigt over priser på Serveringsvogne fra en lang række gode danske internetbutikker – opdateret hver nat. serveringsvogn.dk

Annonce

Få hjælp til en sundere liv online

Internettet kan bruges til rigtigt mange ting. Mange mennesker bruger ofte tid på at surfe rundt på nettet, gøre brug af alle mulighederne indenfor underholdning, shopping og meget mere. Men internettet, kan skam også bruges til noget enormt relevant i kroppen og ens generelle sundhed. For på nettet, kan man

computerskærm
Købsguides - hardware & gadgets

Computerskærm

Det mest synlige ved en computer en selve computerskærmen. Udover tastatur og mus er skærmen det første man lægger mærke til – og er også den, der bliver brugt mange timer på at kigge på. Derfor er det vigtigt, at have en god computerskærm, der opfylder dine behov. Udover størrelsen

Annonce

Alt du bør vide om drengenavnet Elias

Navnet Elias har vundet popularitet i de seneste år og er placeret blandt de 100 bedste drengenavne i USA. Oprindelsen af navnet kan spores tilbage til bibelsk tid, hvor det almindeligvis blev brugt som en græsk version af det hebraiske navn Elias. Der er dog meget mere ved navnet Elias

garmin cykel computer
Købsguides - hardware & gadgets

Cykel computer fra Garmin

I artiklen her kan du læse mere om en Garmin cykel computer, læse test og anmeldelser og få gode råd til at købe den rigtige mode. Du kan også se priser og tilbud på Garmin cykelcomputere. I dag er der flere og flere danskere, som dyrker motion på regulær basis,

Annonce

Find delikat sortfodsskinke her

Oplev den udsøgte smag af sortfodsskinke. Sortfodsskinken er kendt for sin dybe og komplekse smag, der kombinerer sødme og salt på en unik måde. Skinken er lavet af nøje udvalgte grise, der fodres med en særlig kost for at opnå den perfekte smag og konsistens. Når skinken er klar til

bose soundlink mini
Købsguides - hardware & gadgets

Derfor er Bose SoundLink Mini den perfekte mini højtaler

Læs med i artiklen og lær hvorfor SoundLink Mini Højtalerne fra Bose er de perfekte bærbare højtalere. Sammen med de store teknologiudviklinger vi har set de seneste år, er markedet for trådløse mini højtalere nærmest eksploderet. Dette er der også gode grunde til, for en trådløs mini højtaler kan være

Annonce

Få hjælp til et vægttab, der holder

Er du også en af de mange der leder efter den løsning der kan opretholde et stabilt vægttab? Måske endda også uden for mange restriktioner i hverdagen, udelukkelse af dine yndlingsfødevarer eller blot kortvarige kure. En sund livsstil kan føre til et vægttab der holder, for det er nemlig aldrig

Annonce

Gode tips til at komme i gang med boksetræning

Boksning har rigtig mange fordele, da det er en træningsform som både styrker dine muskler, balance og kondition. Boksetræning giver funktionel træning, som kan klares hjemme ved dig selv. For at komme godt i gang med boksning derhjemme, er der nogle redskaber som du kan anskaffe dig. Læs mere her.

E-handel, digitalisering og online

5 håndværkserhverv du kan overveje, som karriere

Står du og skal vælge, hvilken håndværker du gerne vil være. Så vil vi i denne artikel gå 5 forskellige igennem, som formentligt vil sikre dig gode muligheder for ansættelse på den anden side. Tømrer Der er stort set altid arbejde til en tømrer. Kan du godt lide at arbejde