Hvilken VPN skal man vælge?

En VPN er en fantastisk måde at holde din online aktivitet privat og sikker. Men med så mange forskellige VPN-tjenester derude, kan det være svært at vælge den rette til dine behov. Heldigvis har vi lavet en liste over nogle af de bedste VPN-tjenester derude, så du kan vælge den perfekte til dig.

ExpressVPN

ExpressVPN er en af de bedste VPN-tjenester på markedet. Deres software er let at bruge, og de har masser af servere over hele verden. Deres kundeservice er også utrolig hjælpsom, og de har en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve dem ud med risikofri.

Du kan læse mere om Express og andre VPN-tjenester på vpnhero.dk.

NordVPN

NordVPN er en anden populær VPN-tjeneste, der har masser af servere over hele verden. Deres software er også let at bruge, og de har en 60-dages pengene-tilbage-garanti. NordVPN er dog lidt dyrere end ExpressVPN, så det er noget at tage i betragtning.

Private Internet Access VPN

Private Internet Access (PIA) er en af de mest populære VPN-tjenester på markedet. PIA er især kendt for deres lave priser, og de har masser af servere over hele verden. Deres software er let at bruge, og de har en 7-dages pengene-tilbage-garanti.

Windscribe

Windscribe er en anden populær VPN-tjeneste, der tilbyder både gratis og betalt abonnement. Deres gratis abonnement giver dig adgang til 10 serverplaceringer, mens det betalte abonnement giver adgang til over 50 serverplaceringer. Deres software er let at bruge, og de har en utrolig hjælpsom kundeservice.

TunnelBear

TunnelBear er en af de mest populære VPN-tjenester på markedet. Deres software er let at bruge, og de har masser af servere over hele verden. Deres kundeservice er også utrolig hjælpsom, og de har en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve dem ud med risiko.

CyberGhost

CyberGhost er en af de billigere VPN-tjenester på markedet, og de har stadig masser af servere over hele verden. Deres software er let at bruge, og de har en 45-dages pengene-tilbage-garanti. CyberGhost er dog ikke så velkendt som ExpressVPN eller NordVPN, så det er noget at tage i betragtning.

IPVanish

IPVanish er en anden populær VPN-tjeneste, der har masser af servere over hele verden. Deres software er let at bruge, og de har en 7-dages pengene-tilbage-garanti. IPVanish er dog lidt dyrere end CyberGhost, så det er noget at tage i betragtning.

Så hvilken VPN skal man vælge?

Det afhænger helt af dine behov. Hvis du ønsker en hurtig og pålidelig VPN-tjeneste, så ville ExpressVPN være et godt valg. Hvis du ønsker en billigere VPN-tjeneste, så ville CyberGhost være et godt valg. Og hvis du ønsker en VPN-tjeneste med masser af servere over hele verden, så ville NordVPN være et godt valg.

Uanset hvilken VPN-tjeneste du vælger, er det vigtigt at huske på, at din online aktivitet forbliver privat og sikker.

Fik du læst disse?

mand får massage pga rygsmerter
E-handel, digitalisering og online

Ondt i ryggen efter computer? Her er 3 gode råd

Bruger du meget tid foran computeren? Der er rigtig mange mennesker, som arbejder mange timer om dagen foran deres computer. Digitalisering er en fremragende ting, som medfører vækst og bedre levevilkår, men den øgede tid foran computeren kan desværre også have mere negative konsekvenser. Meget tid foran computeren kan nemlig

bluetooth højttaler
Købsguides - hardware & gadgets

Bluetooth højttalere

Bluetooth højtalere er hurtigt blevet populære. Det skyldes blandt andet at de er nemme at placere i hjemmet og ikke kræver tilslutning til radio eller TV via et kabel – men i stedet modtager signalerne trådløst via bluetooth funktionen. Der findes bluetooth højtalere til mange formål – og de findes

altid online
E-handel, digitalisering og online

Derfor bruger danskerne 50% af deres vågne tid på computeren eller mobilen

Vi danskere bruger vores smartphones mere end nogensinde før, og mange er online omkring halvdelen af deres vågne tid, mens det for nogle mennesker nu er sådan, at de er online længere tid i løbet af dagen, end de er offline. Enten sidder de ved deres computerskærm eller også har

Annonce

10 tips til beskæring af Guldborg træet

Det er vigtigt at finde den rette tid til beskæring af dine planter og træer. Beskæring på det forkerte tidspunkt kan resultere i svækkelse af planten og reducere dens blomstring eller vækst. Generelt er det bedst at beskære om foråret eller efteråret, når planten er i dvale eller i vækstsæsonen.

online business
E-handel, digitalisering og online

Derfor starter 99% af iværksættere deres forretning online

Stort set alle iværksættere starter i dag deres arbejde på nettet eller har nettet med som en vigtig spiller i forhold til, når de skal sælge deres produkter. Det kan være ved at de har en webshop, at de sælger produkter, som du kan bruge på nettet, eller noget helt

Annonce

IT-support til små virksomheder: Hvad du behøver at vide

De skal ikke kun bekymre sig om at vælge den rigtige teknologi til deres virksomhed, men de skal også finde en måde at understøtte og vedligeholde denne teknologi på. Det er her, at IT-support kommer ind i billedet. I dette blogindlæg vil vi undersøge, hvad IT-support er, og hvordan det

Annonce

Skal man overhovedet lave regnskab?

Regnskab er en vigtig del af enhver virksomhed. Det giver en oversigt over virksomhedens økonomi og kan bruges til at træffe vigtige beslutninger. Men nogle virksomhedsejere spørger sig selv, om det overhovedet er nødvendigt at lave regnskab. Det er vigtigt at huske på, at loven kræver, at virksomheder laver regnskab.

gravid kvinde som gaar paa barsel
E-handel, digitalisering og online

Joha Uld trender som barselsgave

I Danmark er det efterhånden en tradition at give en fin barselsgave, hvis man kender en, der venter sig et barn. Barselsgaverne kommer selvfølgelig i forskellige prisklasser og udformninger alt efter hvem der giver gaven, og hvem den gives til. Det ændrer dog ikke ved det faktum, at gaven ofte

retro dab radio
Købsguides - hardware & gadgets

4 ting du skal overveje, når du vælger dab radio

Vil du gerne være med på noderne og få fingrene i den super smarte dab radio? Dab radioen er super smart og moderne, fordi at denne slags radio ender ved hjælp af digitale signaler, fremfor det analoge signal, hvilket også skulle gøre kvaliteten end del bedre. Hvis du gerne vil

polaroid kamera
Købsguides - hardware & gadgets

Polaroid Kamera

Selvom vi i dagens Danmark har mulighed for at investere i produkter med en masse dybt avancerede teknologier, så er vi faktisk begyndt lige så stille at vende os mod tidligere teknologier. Dette gælder også for de digitale kameraer, som vi er kommet til at elske over de sidste år.

Annonce

Få solide planker under dine gadgets

En bærbar eller tablet kan være vanvittigt smukt designet. Der kan være en forfinet enkelhed i udtrykket, som står rigtig godt til rå og rustikke møbler. Kontrasten løfter skønheden i begge dele, og sammen skaber de en enhed, der giver et æstetisk præg. Design og naturlighed passer bare godt sammen.